Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Skip to main content
Centro Virtual de Formación
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
You are currently using guest access
Log in
Home

Recurso didáctico n.6: Vídeo - OMS: Las cinco claves para la inocuidad de los alimentos

  1. Manipulación de productos marinos y acuícolas
  2. Recurso didáctico n.6: Vídeo - OMS: Las cinco claves para la inocuidad de los alimentos
Click on Recurso didáctico n.6: Vídeo - OMS: Las cinco claves para la inocuidad de los alimentos to open the resource.
Previous activity Recurso didáctico n.5: Audio - Enfermedades alimentarias
Next activity Recurso didáctico n.7: Folleto Capítulo 2 - Enfermedades alimentarias

Contact us

Follow us

Contact site support
You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary

Get the mobile app

Powered by Moodle

This theme was developed by

Conecti.me